Daveti Farah İletişim Bilgileri4204 kez incelendi

Daveti Farah

Aradığınız her şeyi belki aklınıza hiç gelmemiş olan ayrıntıları salonumuzda bulacaksınız. Unutmayın, güzellikler ayrıntılarda gizlidir. Hayatınızdaki bu en güzel günü sınırsız hizmet anlayışıyla düşlerinizdeki gibi bir güne çevirmek için sizleri Davet-i Farah Salonuna bekliyoruz.

... ve diyoruz ki "Mutluluk Bizimle Başlar"

Daveti Farah Resimleri

Daveti Farah Kampanya ve İndirim Fırsatları

İndirim Fırsatı Bulunmamaktadır.

Daveti Farah Hizmetleri

Düğün Salonu Hizmetleri

  • Çılgınca Bir Koşuşturma Gerektirir Düğünler. Davetliler, Nikâh Masası, Gelinlik Yolu.. Her Biri Ayrı Telaştır. Düğün Öncesinde Yorucu Ama Bir O Kadar Da Tatlı Bir Yoğunluk Yaşar Bu Masalın Kahramanları. O Mutlu Gün Gelip Çattığında İse Kalplerinde Müthiş Bir Heyecan Oluşur.
  • Davet-i Farah Düğün Salonu Olarak, Bir Ömür Boyu Sürecek Mutluluğunuza Atacağınız İlk Adımda Sizlere, Ailelerinize Ve Dostlarınıza; Samimi Bir Ortamda Hizmet Vermek İçin Zengin Seçeneklerimizi Zevkinize Ve Beğeninize Sunuyoruz.

Nişan Organizasyonları

  • Unutulmaz Davetleri Hazırlamak İçin,  Yemeklerin Görsel Ve Lezzet Zenginliğini Mükemmel Bir Sunumla Bütünleştirip, Her Bir İkramı Kendi İçinde Bir Þölene Dönüştürüyoruz.  Güzelliği, Yaratıcılığı, Renk Kombinasyonlarının Çeşitliliğini, Türk Mutfağının Lezzetleri İle Birleştirip Misafirlerinizin Beğenisine Sunuyoruz.
  • Nişan, Evliliğe Giden Yolda Önemli Yapı Taşlarındandır, Nişan Programınızın Hayallerinizin Ötesinde Olması İçin Bizi Arayın, Davet-İ Farah Düğün Salon... Sizin Ve Misafirlerinizin Unutamayacağı Nişan Organizasyonlarında Buluşalım... Salonu Olarak, Bir Ömür Boyu Sürecek Mutluluğunuza Atacağınız İlk Adımda Sizlere, Ailelerinize Ve Dostlarınıza; Samimi Bir Ortamda Hizmet Vermek İçin Zengin Seçeneklerimizi Zevkinize Ve Beğeninize Sunuyoruz.

Sünnet Düğünleri

  • Sünnet Düğünü Organizasyonları, Hem Erkekliğe İlk Adımı Atacak Çocuğumuz Hem De Bizler İçin Son Derece Önemli Ve Daima Güzellikler İle Hatırlanacak Bir Etkinliktir. Bu Önemli Günde Davet-İ Farah Düğün Salonu Olarak Sizlere Tecrübeli Kadromuz Ve Uygun Fiyat Politikamız İle Çeşitli Hizmetler Sunuyoruz.
  • Sünnet Düğünü Organizasyonu İçin Süsleme, Ekip-Ekipman Temini, Animasyon Ve Eğlence Gösterileri Gibi Hizmetler İle Hizmetinizdeyiz. Düğün Salonları Arasında Fiyat Ve Kalite Farkını Ortaya Koyan Davet-İ Farah Düğün Salonu, Bu Alanda Birçok Organizasyon Düzenleyen Tecrübeli Ve Dinamik Ekibi İle Sizlerin Hizmetinizde

Kına Organizasyonları

  • Kına Gecesi Organizasyonları Gibi Hayatınızda En Güzel Duyguları Yaşayacağınız Anlarda Mutlaka O Mekanın Hayalinizdeki Renkleri Almasını İstersiniz. Renkler Ve Biçimler Hafızada Kalabilen En Önemli Unsurlardır. Bunun İçin Bu Mekanı Seçtiğiniz Renkleri Ýçeren Fiyonklar, Masa Sandalye Süslemeleri, Çiçekler, Mumluklar, Balonlar, Işıklar Gösterileri Gibi Ekipmanlarla Süslüyoruz.
  • Kına Gecesi Organizasyonlarınızda, Sizlere Her Türlü Karmaşadan Uzak, Hayal Ettiğiniz Ortamda, Çiftler Ve Aileleri İçin Yaşamlarının O En Heyecanla Beklenen, En Özel, Eşsiz Günlerinde Yalnız Bırakmıyor, Sürprizlerle Ve Görkemle Dolu Muhteşem Bir Þölene Davet Ediyoruz.

Dini Düğün Ve Mevlüt Organizasyonlarımız

  • İslami Düğün Organizasyonlarının Planlanması Ve Uygulamalarında Dinimizin Kuralları Ve Buyrukları Esas Alınır. Sunum Çok Önemli Olmakla Birlikte Fazla Uzatılmamalıdır. Sohbet Ve Kuranı Kerim Tilaveti Esnasında Sükunetin Sağlanması İçin Gerekli Tedbirler Alınmalıdır.
  • Dini Düğün Organizasyonları Ýslam Dini Geleneğine Uygun Olarak Düzenleneceği Ýçin Organizasyonda Görev Alacak Ekip Ve Sanatçılar Dini Konseptle Tezat Oluşturmamalıdır. Sema Gösterisinde Mevlevi Arkadaşlarımız Ýçin Uygun Ortam Oluşturulmazdı Semazen Gösterisi Aşırı Uzatılmamalıdır. Dini Düğün Organizasyonlarında Görevlendirilecek Kişiler Özenle Seçilmeli Kılık-Kıyafet Diksiyon Ve Ýletişim Becerilerine Dikkat Edilmelidir.

İş, Kokteyl Organizasyonları

  • Davet-i Farah Düğün Salonunda Bir Kokteylden Beklediğiniz Hizmetten Daha Fazlasını Gerek Müziği, Gerek Tadımlıkları Gerek Süsleme Ve Dekoru Ýle Alacağınızı Garanti Ediyor. Mekan Seçimi, Þık Karşılamaları Titizlikle Tasarlıyor Kendi Kokteylinizde Sizleri Gururla Ağırlarken Misafirlerinizin Huzuruyla Başarısı Artıyor.

Mezuniyet Baloları

  • Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Lise Ve Üniversiteli Öğrencilerin Sene Sonu Ya Da Eğitim Hayatı Sonunda Organize Etmek Ýstedikleri Mezuniyet Balosu Organizasyonları İçin Salonumuz Deneyimli Ekibimiz ile Hizmetinizdedir. Öğrenci Arkadaşların Ekonomik imkanlarını Da Göz Önünde Bulundurarak Son Derece Makul Fiyatlar ile Kendilerini Ağırlamaktayız. Otel, Eğlence Mekanları, Restoran Vb. Mekanlara Ödeyeceğiniz Ücretin Çok Daha Azını Ödeyerek Davet-Ý Farah Düğün Salonumuzda Mezuniyet Balosu, Okuma Bayramı, Okul Þenliği, Proje Gösterileri, Personel Yemekleri Ve  Okul Partisi Organizasyonlarına Sahip Olabilirsiniz.

Toplantı, Panel Ve Sempozyumlar

  • Şirket Veya Resmi Kurumların Düzenleyeceği Toplantı, Panel, Sempozyum Vb. Etkinlikleri Salonumuzda Yapabilirsiniz. Bu Etkinliklerde Son Derece Makul Fiyat Vermekteyiz. Böylelikle Toplantılarını Şanlıurfa''nın En Gösterişli Mekanında Yapabilirsinizİ

Daveti Farah Hakkında

Daveti Farah Düğün Salonu Şanlıurfa ilinde 20.05.2018 tarihinde Sayın Mahmut Sami KARAÇİZMELİ tarafından kuruldu. Salon, Şanlıurfa merkezde, Şanlıurfa ilinin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kuruldu. Kuruluşunda hiçbir masraftan kaçınılmadı. Tüm malzemelerin en kalitelisi kullanıldı. Salonumuz inşaa edilirken Şanlıurfa geleneksel yapısını çağrıştıran mermer ve figürlere çokça yer verildi. Bu yönüyle salonumuza gelen misafirler salondan oldukça memnun kalmaktadırlar.

Davet-i Farah Düğün Salonu, yeni açılmış olmasına rağmen vatandaşlarımız tarafından çok tutuldu. Geniş iç mekanı, eşsiz tasarım özellikleri ile Þanlıurfa''da evlenen çiftlerin mutlu günlerini yaşadığı çok özel bir mekan haline geldi.

Aradığınız her şeyi belki aklınıza hiç gelmemiş olan ayrıntıları salonumuzda bulacaksınız. Unutmayın, güzellikler ayrıntılarda gizlidir. Hayatınızdaki bu en güzel günü sınırsız hizmet anlayışıyla düşlerinizdeki gibi bir güne çevirmek için sizleri Davet-i Farah Salonuna bekliyoruz.

... ve diyoruz ki "Mutluluk Bizimle Başlar"

Sayfa Başına Dön

Daveti Farah Salon Bilgileri

Salonumuzun Belli Başlı Özelliklerini Sıralayalım;

  • 2000 Kişilik Kapasite
  • 2500 metrekare Düğün-Toplantı Alanı
  • 6 Adet Büyük Salon Tipi + 10 Adet Duvar Tipi Klimalarla Sıcak geçen yaz günlerinde sınırsız ferahlık
  • Bilgisayarla yönetilebilen dev projeksiyon sisteminde Slayt, video ve sunularınızı oynatabilme olanağı
  • Creative Marka Dev Ses Sistemiyle düğünlerinizde eğlenceyi dorukta yaşayın.
  • Profosyonel Müzik Gurubumuz
  • Yemekli Düğünler için extra Mutfak ve Yemek Hizmetleri
  • Gelin Odası, Kına Odası, Giyinme Odası gibi Extra mekanlar.
  • Oscar Fotoğrafçılık desteği ile Profesyonel Düğün Fotoğrafları
  • Salonumuza özel Trafo ve Jeneratör Hizmeti
  • Geniş Otopark
  • ++ Bir Düğün salonunda olması gereken tüm hizmetler Davet-i Farah Düğün Salonunda
  • En Güzel ve en özeli birlikte yaşamak istiyorsanız Davet-i Farah Düğün Salonuna gelmeden karar vermeyin.

Sayfa Başına Dön

Daveti Farah İletişim Bilgileri

Daveti Farah Adresi Nerede Harita Google Map

Daveti Farah iletişim bilgileri 4204 kez görüntülendi.

Geri Dön