Grand İstanbul İletişim Bilgileri1845 kez incelendi

Grand İstanbul

Hayallerinize uygun, hayatınızdaki en önemli gününüzde, başarılı ekip çalışması ile birlikte, sizin yanınızda olmaktan mutluluk duyarız.

Grand İstanbul, hem sizin hem de misafirlerinizin elinizle koymuş gibi kolaylıkla bulabileceği kadar merkezi bir konumdadır. E-5 yolu üzerinde BAHÇELİEVLER yönünde İncirli ve Bahçelievler adlı Metrobüs duraklarına yakın olan Grand İstanbul’a toplu taşımayla İstanbul’un her yerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Grand İstanbul Resimleri

Grand İstanbul Kampanya ve İndirim Fırsatları

Firma sahibi iseniz tüm bilgilerinizin yayınlanması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Grand İstanbul Hizmetleri

Organizasyon
Işıltısı Gözünüzü Alacak, Mimari anlayış İçinizi Açacak. Grand İstanbul, davetlerinizin tam istediğiniz şekilde geçmesi için üstün şıklıkta tasarlanmış salonlar sunar.

Tavandan halısına, nikah masasından aydınlatmasına kadar bütün salonlar her şeyiyle en zarif biçimde düşünülmüştür. Her bir masa, davetinizin ihtişamını yansıtmak amacıyla tertemiz örtüler, şık porselen tabaklar, çinçin kadehler, çelik çatal bıçak takımı kombinasyonu ve her masaya özel çiçekli şamdanlarla donatılır. Ayrıltılar detaylarda gizlidir...

Lezzet
Grand İstanbul, davetlerinizin tam istediğiniz şekilde geçmesi için üstün şıklıkta tasarlanmış salonlar sunar. Tavandan halısına, nikah masasından aydınlatmasına kadar bütün salonlar her şeyiyle en zarif biçimde düşünülmüştür.

Her bir masa, davetinizin ihtişamını yansıtmak amacıyla tertemiz örtüler, şık porselen tabaklar, çinçin kadehler, çelik çatal bıçak takımı kombinasyonu ve her masaya özel çiçekli şamdanlarla donatılır. Ayrıltılar detaylarda gizlidir...

Eğlence
Parıldayın Parlayabildiğiniz Kadar. Davetinizin amacı ne olursa olsun, ne kadar güzel geçtiği misafirlerinizin ne kadar eğlendiğine bakar. Grand İstanbul’ta geniş repertuara sahip bay ve bayan sanatçı, sinevizyon teknolojisi, lazer aydınlatmalar, konfeti ve yer volkanı uygulaması, çiçekli ve ışıklı gelin yolu süslemesi gibi aklınıza gelecek her türlü sesli ve görsel imkandan faydalanılabilir. Davetinizde hayal ettiğiniz ambiyansı oluşturmak için imkanlarımız bunlarla da sınırlı değil.

Konfor
Bir Yıldızın Sakinliği Kadar Rahat ve Huzurlu. Şık kıyafetli ve güler yüzlü bay ve bayan servis personeli, sorunsuz çalışan klima ve havalandırma altyapısı, misafirlerinize yerini bulmada kolaylık sağlayan masa kartları ve ücretsiz vale hizmeti. Bütün bunlar sayesinde davetinizde hiçbir karışıklığa yer yok. Hem siz hem de davetlileriniz sadece günün mutluluğunu yaşarken, kameramanlarımız hem minimum 90 dakikalık video ile hem de foto çekimleriyle sizin mutluluğunuzuresmederek ölümsüz hale getirirler.

Otopark
Grand İstanbul ulaşım kolaylağının yanında düğün salonlarının genel sorunu olan otopark sorunu ortadan kaldırıyor. Otopark hizmetiyle de sizin ve misafirlerinizin park sorununu olmuyor. Bu sayede misafirleriniz araçlarını park etmek için zaman kaybetmez, doğruca davetinize katılabilirler.

Kafe
Grand İstanbul Cafe tam anlamıyla müşterilerimizin konforu için hazırlanmıştır. Grand İstanbul Cafe'de her türlü sıcak soğuk içeceklerimiz bulunmaktadır. Yemeklerimiz günlük olarak hazırlanıp temiz ve steril bir ortamda sizlere sunulmaktadır.Tesisimiz açık olduğu süre boyunca Grand İstanbul Cafe’nin faaliyetlerinden faydalanabilirsiniz. Düğün saat aralığında veyahut günün her saatinde Lobi de dinlenebilirsiniz.

Çocuk Parkı
Çocuklarınızın güvenliğini sizler kadar bizde önemsiyoruz ve bu yüzden misafirlerimizin çocuklarına özel çocuk oyun parkımız bulunmaktadır. Çocuklarınız için kapalı ve güvenli bir alanda oyun oynayabilmesi sizin de içinizi ferah tutacaktır.

Mescit Bölümü
Tesisimizde özel 15 kişilik mescidimiz ve abdest alma alanlarımız mevcuttur. Tamamen steril ve temiz ortamlarda ibadetinizi gerçekleştirmek için tüm hizmetlerimiz tesisimizde sizlere sunulmaktadır.

Kına Organizasyonu
Kına organizasyonlarınızda sizin ve konuklarınız için özel olarak çalışma sürdüren ekibimiz geceniz en şık ve istediğiniz şekilde geçmesini sağlamak için tesisimiz de bulunmaktadır. BAYAN DJ, Kamereman, Servis personeli bulunmaktadir

Fotoğraf Stüdyosu
Grand İstanbul Salonumuzda Stüdyo'da her şey sizlerin istediği gibi tasarlanmıştır.
Grand İstanbul Stüdyosu sizlerin en özel anlarınızı ölümsüzleştirmek için gün içinde düğün öncesinde düğün anında tüm anlarınız ve hatıralarınızı kareleyip film şeklinde sizlere sunar. Fotoğrafa dair her şey Grand İstanbul Stüdyolarında sizleri bekliyor.

Grand İstanbul Hakkında

Salonumuz rahatlığınızı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Sizin isteklerinizi yerine getirecek bir personel ekibimiz olacaktır. Bu güzel gününüzde mutluluğunuza mutluluk katmak adına sürprizlerimiz de mevcuttur.

Grand İstanbul sadece düğün organizasyonların da değil şimdiye kadar verdiği kokteyl, toplantı, mezuniyet kutlamaları ve sünnet düğünleri de dahil olmak üzere bir çok mutlu ve başarılı ana tanıklık etmiş ve bununla gurur duymuştur.

Sayfa Başına Dön

Grand İstanbul Salon Bilgileri

  • Geniş Pist Alanı & Akustik Ses Sistemi
  • Yüksek Tavan & Ferah Bir Ortam
  • Modern Mimari & Konforlu Dizayn
  • Oyun Salonu & Palyaço
  • Teras Cafe & Sigara İçme Bölümü
  • Bebek Bakım Odası & Mescid Alanı
  • 750 Kişi Kapasitesi & Rahat Oturma Planı
  • Güleryüzlü & Deneyimli Personel
  • Cam Bardak & Porselen Tabaklarda Servis
  • İnternet Üzerinden Canlı Tören Yayını

Sayfa Başına Dön

Grand İstanbul İletişim Bilgileri

Grand İstanbul Adresi Nerede Harita Google Map

Grand İstanbul iletişim bilgileri 1845 kez görüntülendi.

Geri Dön