Romantika Garden İletişim Bilgileri3368 kez incelendi

Romantika Garden

Hakkında Yazısı Bulunamadı.

Romantika Garden Resimleri

Romantika Garden Kampanya ve İndirim Fırsatları

Firma sahibi iseniz tüm bilgilerinizin yayınlanması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Romantika Garden Hizmetleri

  • DÜÐÜN
  • NÝÞAN
  • NÝKAH
  • KINA
  • BEBEK KUTLAMASI
  • DOÐUM GÜNÜ
  • DAVET

Ýyi gününüzde yanınızdayız! Düğün, nişan, kına, nikâh, bebek kutlaması, doğum günü ve diğer tüm davet organizasyonlarınıza yeni bir soluk getirmek için buradayız. Kreatif sanat danışmanı ve anlaşmalı sanatçılarımızın desteği ile tam da hayal ettiğiniz gibi eşsiz bir düğünü tasarlayıp Ýstanbul’un eşsiz mekânı Fenerbahçe’de Romantika Garden’da ister açık ister kapalı mekânda gerçekleştirebiliriz. Mutluluk paylaştıkça çoğalır ya, isterseniz size özel hazırlanmış web sitesi ve sosyal medya hesapları ile sosyal çevrenizle birlikte mutluluğunuzu an ve an birlikte yaşayabilirsiniz. Bunların yanında iyi gün fotoğrafçılarımızla bu eşsiz görüntüleri bambaşka bir gözle bir film gibi hazırlayıp uzun yıllar tebessüm ettirecek bir arşive de sahip olabilirsiniz.

Romantika Garden Hakkında

Mimaride olabildiğince yer verilmiş cam unsurlar içerisi ve dışarısı arasındaki sınırları en aza indirir. Dört duvar arasında değil, ağaçların gölgesinde ve denizin kıyısında hissi yaşatır. Bahçesi çimenlerle, uslu kedileriyle, rengârenk çiçekleriyle ve deniz kokusuyla tüm yorgunluğu çekip alır. Romantika, Fransız işi oturma grupları, Venedik tarzı avizeleri, dantel şıklığında yemek takımlarıyla zarafetin vücut bulmuş halidir.manzarası karşılıyor. Yüzlerce ağaç, tertemiz hava, göğe karışan kuş sesleriyle özlediğiniz Ýstanbul merhaba diyor.

Burada klakson sesleri, egzost kokuları, kargaşa ve kaos yok. Huzur; birkaç dakikası şehrin çileli saatlerine bedel saf huzur var. Çiçek kokularının baş döndürdüğü, kuytularında kedilerin uyukladığı, zamanın yavaşladığı Romantika, artık hatıralarda kalmış eski Ýstanbul’dan bir kesit sunuyor. Bu nadide mekânın muhteşem atmosferinde dillere destan bir düğün, nikâh ya da bir davet vermek için sizler bu güzelliği her şeyiyle yaşamaya Romantika Garden ile bir rüyaya davet ediyoruz.

Yüzlerce, binlerce mutluluğa şahit olmuş bu nadide mekânı sizlere sunmayı görev edinmiş tecrübeli bir ekip olarak sizleri dört dörtlük bir ev sahibi olmanın tadını çıkarmaya Fenerbahçe’ye bekliyoruz. Zaman bir rüyadır Ýstanbul’da; kandillerin aydınlattığı gecelerden gökdelenlerin gölgesine uzanır. Dün ve bugün birbirine karışmıştır. Denizin yeşile karışması gibi… Dalga seslerinin martı çığlıklarına, efsanelerin gerçeğe, hayatın hayallere… Bir varmış, bir yokmuş… Dünyanın en güzel şehrinin en güzel köşesinde, masallardaki kadar zarif bir yer varmış; Romantika Garden…

Ýstanbul’un dillere destan cazibe merkezi Fenerbahçe Parkı, doğallığını muhafaza etmiş, şehrin el değmemiş son köşelerinden. Romantika, parkın ortasında çiçek gibi açıyor, bu güzelliği taçlandırıyor. Romantika, yüksek estetik zevkin doğayla, lezzetin kusursuz sunumla kesiştiği yerde, yıllardır misafirlerini ağırlıyor. Romantika’ya teşrif edenleri ilk olarak, Marmara’nın mavi sularında martı misali çırpınan yelkenliler ve seyrine doyum olmaz Adalar manzarası karşılıyor. Yüzlerce ağaç, tertemiz hava, göğe karışan kuş sesleriyle özlediğiniz Ýstanbul merhaba diyor. Burada klakson sesleri, egzost kokuları, kargaşa ve kaos yok. Huzur; birkaç dakikası şehrin çileli saatlerine bedel saf huzur var. Çiçek kokularının baş döndürdüğü, kuytularında kedilerin uyukladığı, zamanın yavaşladığı Romantika, artık hatıralarda kalmış eski Ýstanbul’dan bir kesit sunuyor. Romantika’da, Ýstanbul’un gelinlik giydiği kış günlerinde kendinizi bembeyaz karların ortasında bulursunuz. Baharda doğa canlanırken kuşlar kâh çiçek dallarında, kâh masanızda şakır. Yazın denizden esen rüzgâr Romantika’ya yudum yudum ferahlık taşır. Sonbahar önüne kattığı yaprakları ve aydınlık günleri süpürürken, kusursuz bir şiirin en güzel dizesi gibidir Romantika.

Sayfa Başına Dön

Romantika Garden Salon Bilgileri

Masmavi denizi ve yemyeşil doğasıyla İstanbul’un nazar boncuğu. İstanbul’u İstanbul yapan yerlerin başında gelen Fenerbahçe’nin geçmişi, şehrin kadim tarihi kadar köklüdür. Bir zamanlar Bizans seçkinlerinin ikametgahı olan Fenerbahçe, gün gelmiş Osmanlı Sultanları’nın konaklarına ev sahipliği yapmış. Çağlar süren ihtişamın sonrasında, Fenerbahçe kısa da olsa fetret devri yaşar. Eski günlerinin uzağında bakımsız ve boynu bükük kalır. Ancak 1990’da Kadıköy Belediyesi ve efsane Turing Başkanı Çelik Gülersoy’un anlaşması ile yeni ve temiz bir sayfa açılır.

Fenerbahçe kısa sürede geçmiş günlerini kıskandıracak güzelliğe kavuşur. Uçsuz çimenlikler, yüzlerce ağaç, binlerce çiçek ve masmavi deniziyle İstanbul’un nazar boncuğuna dönüşmüştür. 1991 Mart’ından bu yana hayattan ve İstanbul’dan keyif almasını bilenlerin uğrak noktası Romantika, Fenerbahçe Parkı’nın en güzel yerinde. Sadece Kadıköy sakinleri için değil, kent belleği adına nadide bir mekan. Þehrin hem içinde, hem de bir o kadar dışında olmanın ayrıcalığını taşıyor. Lacivert, yıldızlı yaz gecelerinde, Adaların ışıkları uzaktan kırpışırken, Romantika başka alemlere açılan bir kapı gibi büyüler insanı. Gündüzü ayrı güzeldir, gecesi ayrı güzel. Kimisi için çocuklukta içilen bir şişe gazoz, kimisi için yorgunluk kahvesi. Romantika bazen evlenme teklifi demek, bazense denizi seyredip eski aşkları düşünmek. Yaşayan ve türlü hisler yaşatan, hatıralar kadar canlı bir mekan Romantika.

Sayfa Başına Dön

Romantika Garden İletişim Bilgileri

Romantika Garden Adresi Nerede Harita Google Map

Google Map Haritası Bulunamadı.

Romantika Garden iletişim bilgileri 3368 kez görüntülendi.

Geri Dön