Villa Akay Davet Organizasyon İletişim Bilgileri1624 kez incelendi

Villa Akay Davet Organizasyon

Masalsı bir düğün için bahçesinde 900 m2 kapalı salonumuzda 500 kişi yemekli, 2000 m2 kır bahçemizde 1000 kişi olmak üzere toplamda 1500 kişi kapasitemiz ile düğün, nişan, nikah, sünnet, kına gecesi, balo, davet, kokteyl, iftar yemekler, yemekli tanışma toplantıları, organizasyon veya şirket toplantılarınızda mezuniyet seminerlerinizde misafirlerinize 5 yıldızlı hizmet vermekteyiz."

Villa Akay Davet Organizasyon Resimleri

Villa Akay Davet Organizasyon Kampanya ve İndirim Fırsatları

Firma sahibi iseniz tüm bilgilerinizin yayınlanması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Villa Akay Davet Organizasyon Hizmetleri

Düğün Organizasyon
Artık düğün organizasyonu denilince akıllara ilk gelecek Villa Akay davet organizasyon ile en özel gününüzü en güzel şekilde gerçekleştirebileceksiniz.

Kına Organizasyonu
Kına geceleri genç kızlarımız için en özel gecelerden biridir.

Nişan Organizasyonu
Tüm sevdiklerinizi bir araya toplayacağınız nişan organizasyonlarınız için artık Villa Akay organizasyon ile hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sünnet Organizasyonu
Anne ve babaların en gururlu oldukları kutlamalardan biri de sünnet organizasyonlarıdır.

Balo & Davet Organizasyonu
Tüm davetleriniz ve organizasyonlarınız için Villa Akay Balo & Davet Organizasyonu olarak sizlere kusursuz hizmet vermek için buradayız.

İş & Sunum Toplantısı
İş alanında kendinizi daha da geliştirmek, yeniliklerinizi geniş kesime ulaştırmak ya da başarınızı kutlamak için bir organizasyona ihtiyaç duyabilirsiniz.

Villa Akay Davet Organizasyon Hakkında

"25 yıllık tecrübemiz ile 2018 yılında Bursa Mudanya'da hizmete açılan Villa Akay Kır Bahçesinde 900 m2 kapalı salonumuzda 500 kişi yemekli, 2000 m2 kır bahçemizde 1000 kişi olmak üzere toplamda 1500 kişi kapasitemiz ile düğün, nişan, nikah, sünnet, kına gecesi, balo, davet, kokteyl, iftar yemekler, yemekli tanışma toplantıları, organizasyon veya şirket toplantılarınızda mezuniyet seminerlerinizde misafirlerinize 5 yıldızlı hizmet vermekteyiz."

Sayfa Başına Dön

Villa Akay Davet Organizasyon Salon Bilgileri

Kır Bahçesinde 900 m2 kapalı salonumuzda 500 kişi yemekli, 2000 m2 kır bahçemizde 1000 kişi olmak üzere toplamda 1500 kişi kapasitemiz ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Sayfa Başına Dön

Villa Akay Davet Organizasyon İletişim Bilgileri

Villa Akay Davet Organizasyon Adresi Nerede Harita Google Map

Villa Akay Davet Organizasyon iletişim bilgileri 1624 kez görüntülendi.

Geri Dön