Rumeli Kır Düğün Salonu İletişim Bilgileri3185 kez incelendi

Rumeli Kır Düğün Salonu

Hakkında Yazısı Bulunamadı.

Rumeli Kır Düğün Salonu Resimleri

Resim Galerisi Bulunamadı.

Rumeli Kır Düğün Salonu Kampanya ve İndirim Fırsatları

Firma sahibi iseniz tüm bilgilerinizin yayınlanması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Rumeli Kır Düğün Salonu Hizmetleri

Hizmet Bilgileri Bulunamadı.

Rumeli Kır Düğün Salonu Hakkında

Sevdiklerinizle özel günleri yaşamak için kurulmuş olan harikalar diyarı nikah, düğün,seminer, toplantı salonu siz saygıdeğer müşterilerimize alışılmışın dışında hizmet vermek için varlığını sürdürmektedir. Modern salonları ve yönetimden, servis yapan personeline kadar her aşamada eğitimli personelle çalışmayı prensip edinmiş olmak şirket profilimizin en önemli maddesidir. Nikah , kokteyl , ve yörük evi salonları ile yemekli yemeksiz, her türlü organizasyonlarınızda bizleri tercih etmeniz hatıralarınızda unutulmayacak bir gün olarak kalacaktır. Sizler aklınızdan geçen günü bize anlatın gerisini biz sizin yerinize organize edelim, sizede sadece eğlenmek kalsın.

Evlenecek çiftlerimize kuaför hizmetinden nikah şekerine, bir çok çeşit ve modelde yerinde hizmet sağlıyoruz. Nikah salonumuzda bulunan asansörümüz vasıtasıyla gelin ve damat adayımız salona şık bir şekilde inerek en önemli günlerine unutulmaz bir şekilde başlayacaklardır. Salonlarımız dekor ve görselliği ile göz zevkinize hitap ederken geniş ve havadar olmasıylada size yeterli rahatlığı sağlayacaktır.

Böyle büyük organizasyonlarda en önemli unsur temizliktir. Hijyeni hizmetin her aşamasında göreceğiniz ve gelen misafirlerinizi sağlıklı bir ortamda ağırlamak için önceliğiniz Ankara’nın bir çok yerinde hizmet veren işletmelerimiz olmalıdır.

Her türlü organizasyonlarınızda kapalı salonlarımız yanında ayrıca havuz başı mekan seçeneğimizde bulunmaktadır. Açık havada havuzbaşında suyun serinliği ve güzelliği ile ay ışığı altında geceniz çok daha güzel olacaktır. Hiçbir şeyi gözden kaçırmadan ve misafirlerinize özel günler yaşatmak için harikalar diyarı parkı içersindeki çok amaçlı nikah salonumuz ve yörükevi restaurantlarımızı tercih etmeniz size ayrıcalık yaşatacaktır.

Sayfa Başına Dön

Rumeli Kır Düğün Salonu Salon Bilgileri

Salon Bilgileri Bulunamadı.

Sayfa Başına Dön

Rumeli Kır Düğün Salonu İletişim Bilgileri

Rumeli Kır Düğün Salonu Adresi Nerede Harita Google Map

Google Map Haritası Bulunamadı.

Rumeli Kır Düğün Salonu iletişim bilgileri 3185 kez görüntülendi.

Geri Dön