Arya Park İletişim Bilgileri6610 kez incelendi

Arya Park

Hakkında Yazısı Bulunamadı.

Arya Park Resimleri

Arya Park Kampanya ve İndirim Fırsatları

Firma sahibi iseniz tüm bilgilerinizin yayınlanması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Arya Park Hizmetleri

  • Sınırsız kamera çekimi; Organizasyonumuzun başlangıcından sonuna kadar sınırsız kamera çekimi imkanı .Çekilen tüm görüntüler (DVD) formatında teslim edilmektedir. 
  • Sınırsız fotoğraf çekimi; Organizsayon boyunca çekilen tüm fotoğraflar dijital ortamda (CD) teslim edilmektedir.
  • Anı defteri; Gelen misafirlerimiz organizasyon sahipleri için dilek ve temennilerini paylaşması için açılan beyaz bir sayfa.
  • Müzisyen Ve Sahne Ekibi; Profosyonel ekibimizle unutulmaz anlar yaşayacaksınız.
  • topark hizmeti; Gelen her davetlinin bizim için özel olduğunu benimseyerek,ücretsiz otoparkımız konuklarımıza hizmet vermekteyiz.
  • Bayan hostes; Davetlilerinizi güler yüzle karşılayıp salon girişine refakatçi olmak.
  • Wi-Fi hizmeti; Salon içerisinde sınırsız wi-fi ile hizmetinizdeyiz.

Arya Park Hakkında

Yıllar sonra bile mutlulukla hatırlanacak bir davete ev sahipliği yapmak. Üzerinden aylar geçse de tanıtımıyla kendisini dilden dile aktarmış ürünün sahibi olmak. Ya da iki hayatı birleştiren adımın atıldığı anı ölümsüz kılmak. Hepimizin özel günlerden beklentilerimiz bunlar değil mi?
 
Herkes o mükemmel gecenin kahramanı olabilir mi? Neden olmasın. İsteklerinizi ve iş hedeflerinizi sizin için geliştirerek gerçekleştirmek, davetlerinizin ''hayalinizdeki'' gibi yönetilmesini ve yürütülmesini sağlamak amacıyla kurulan Arya Park, profesyonel ekibi, ekipmanları ve lezzetli dokunuşları ile fark yaratmanızı sağlıyor.
 
Heyecan verici yenilikleri, sürdürülebilir kalitedeki hizmet anlayışı ve kişiye özel uygulamaları ile Arya Park, benzersiz davetlerinize sizinle birlikte ev sahipliği yapıyor. Günümüzün değişen lezzet anlayışı ve damak zevkleri ile sürekli tazelenen, zengin alternatif çeşitliliği, klasik lezzetlerin çağdaş sunumu ile dünya mutfaklarından örneklerin sanatla birleşimini sunan Arya Park ile hayallerin sınırları ortadan kalkıyor.
 
Mutlu ederek mutlu olmayı prensip edinen Arya Park'nın profesyonel ekibi konukları yeterince iyi ağırlayamayacağından duyulan kaygı ve endişeyi ortadan kaldırarak, o en güzel günde aradığınız sağduyulu, özverili ve üretken ''arkadaşınıza'' dönüşüyor. Ödüllü şefleri ve tam donanımlı ekibi ile Bursa'nın yükselen değeri, etkinlik yönetimi servisi ile istediğiniz mekan ve zamanda Arya Park deneyimini yaşamanız için hizmetinizdedir.
 
Profesyonel hizmet anlayışı ile Kır- Salon Düğünleri ve her türlü organizasyonunuzda sizleri Arya Park ayrıcalığını yaşamaya davet ediyoruz. Bursa'da Havuz Başı Düğün, kır düğünü , nikah, nişan, Doğum günü, toplantı ve özel yemekleriniz için ulaşımı kolay, kaliteli hizmet sunan bir yer arıyorsanız bize mutlaka ulaşın. Bursa Arya Park, Havuz başı düğün isteyen müşterilerine en kaliteli hizmeti nezih bir ortamda sunmak üzere hayat geçti.Bursa'da havuz başı düğün için tek adres!
 
800 Kişilik havuzlu küçük bahçemiz ve 1300 kişilik havuzlu büyük bahçemizle düğünleriniz ve özel günleriniz için hizmetinizdeyiz.Her iki bahçemizde ses ve görüntü birbirinden izole edilmiştir. İş yemekleri, doğum günü partisi, dernek yemekleri gibi organizasyonlarınızda da nezih ortam ve profesyonel ekibimizle hizmetinizdeyiz.

Sayfa Başına Dön

Arya Park Salon Bilgileri

Salon Bilgileri Bulunamadı.

Sayfa Başına Dön

Arya Park İletişim Bilgileri

Arya Park Adresi Nerede Harita Google Map

Google Map Haritası Bulunamadı.

Arya Park iletişim bilgileri 6610 kez görüntülendi.

Geri Dön