Wonders İletişim Bilgileri2471 kez incelendi

Wonders

Hakkında Yazısı Bulunamadı.

Wonders Resimleri

Resim Galerisi Bulunamadı.

Wonders Kampanya ve İndirim Fırsatları

Firma sahibi iseniz tüm bilgilerinizin yayınlanması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Wonders Hizmetleri

Nişan ve Kına Gecesi Organizasyonu
Kına gecenizde evlilik hazırlıklarının stresini üzerinizden atmak ve yakınlarınıza bu  geleneksel ritüeli yaşatmak,bir yandan gelininizi ağlatacağınız, bir yandan oynatacağınız bu muhteşem gecenizde  tüm davetlilerinizin akıllarına kazınacak, muhteşem bir şölene çevirmek için WONDERS farkı ile hizmetinizdeyiz.

Sünnet Düğünü Organizasyonu
Çocuklarımızın bu özel gününü daha da unutulmaz kılmak için animasyonlar ve farklı eğlence showlarıyla WONDERS hizmetinizdedir. Düğününüze yönelik tüm ihtiyaçları en ince ayrıntısına kadar düşünüp uygularken, size sadece düğünün tadını çıkarmak kalır.

Doğum Günü Organizasyonu
Tecrübeli ekibimizle hayalinizde yapmak istediğiniz doğum günü partisinin gerçekleşmesi artık çok kolay. Siz bize düşlerinizden bahsedin, Biz hayallerinizi gerçekleştirelim.

Davet ve Toplantı Organizasyonu
Toplantı-Seminer-Kongre organizasyonlarını ve bu organizasyonlarda talep edilen bütün hizmetleri yerine getirmektedir. WONDERS, Söz konusu organizasyonlarda Organizasyonun başından bitimine kadar olan süreçte bütün hizmetleri verebilecek alt yapıya ve tecrübeli personele sahiptir. WONDERS, kongre ve seminer organizasyonlarının dışında bayii toplantıları, konferans organizasyonları, eğitim toplantı organizasyonu, tüm firmalara, okullara, derneklere, özel gruplara yönelik organizasyonlarda da hizmet vermektedir.

İftar Organizasyonu
Deneyimli ve sorumluluğunun bilincinde profesyonel bir ekipten oluşan kadromuzla kalitenin mutlu müşteri ile eş anlamlı olduğu prensibi ile özel günlerinizi hayatınız boyunca hatırlayacağınız güzel anılara dönüştürüp yenilikleri yakından takip ederek gerek kadrosunu gerekse hizmet seçeneklerini sürekli geliştirerek bir ömür boyunca tüm davetlerinizi başarı ile gerçekleştirmeye WONDERS ekibi taliptir.

Yönetim anlayışımız tüm organizasyonlarda detaylar üzerinde titizlik içinde çalışmayı, kullanılan malzeme ve hizmet kalitelerini maksimum düzeye taşımayı firmanın temel prensibi olarak benimsemiştir.

WONDERS iftar programlarınızda konuklarınıza nezih bir ortamda enfes iftar menüleri eşliğinde muhteşem bir akşam vaad ediyor.

Wonders Hakkında

Şehrin merkezinde olduğunuzu unutturan, yeşili ve mavisiyle sizi büyülü bir atmosfere davet eden Wonders, yenilenmiş mekân düzenlemesiyle kapılarını Ankaralılara açıyor.

Wonders düğün ve nikah organizasyonları, nişan, kına, sünnet, mezuniyet, şirket yemekleri, bayi toplantıları, hafta sonu kahvaltıları olmak üzere geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Güler yüzlü profesyonel, çalışanları, seçkin hizmet anlayışı ve zengin mönüsü ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor.

Ankara’da Havuzbaşı’nda Nikah,Düğün Organizasyonları, O en güzel gününüzü tam da hayalini kurduğunuz şekilde gerçekleştirebileceğiniz düğünlere, nikahlara   ev sahipliği yapan Wonders, açık alanda 1000 kişi, kapalı salonunda 300 kişiyi ağırlayabilme kapasitesine sahiptir.

Hayatınızın en özel gününün, belirlediğiniz konsepte uygun hazırlanan birbirinden şık süslemeleriyle, bir ömür boyu gülümseyerek hatırlayacağınız anlarla dolu bir gün olması için titizlikle çalışıyor. Siz eğlenirken davetlilerinizin de sizin kadar memnun ayrılmasını sağlıyor.

Ankara’da düğün, nikah, nişan, kına, sünnet,toplantı, organizasyolarınız için titilikle çalışıyoruz. Şehrin tam göbeğinde, yeşillikler içinde , nezih bir mekanda, size özel tasarladığımız, düğün ve nikah konseptleri ile bir çok alternatif uygulamayı hayata geçiriyoruz.

Wonders  hayallerinizi gerçekleşmesi için hizmetinizde…..

Sayfa Başına Dön

Wonders Salon Bilgileri

Açık alanda 1000 kişi, kapalı salonunda 300 kişiyi ağırlayabilme kapasitesine sahiptir.

Sayfa Başına Dön

Wonders İletişim Bilgileri

Wonders Adresi Nerede Harita Google Map

Wonders iletişim bilgileri 2471 kez görüntülendi.

Geri Dön